Priser

Jeg tilbyder samtaleterapi og hypnoterapi på mit kontor i Skødstrup , hver anden tirsdag i Frederikshavn ved Fod- og Hudplejeklinikken, og coachende samtaler via Skype eller telefon.

Priser på samtaleterapi & hypnoterapi

GRATIS INTROSAMTALE

Helt gratis og uforpligtende

FØRSTE SESSION

1.250 kr.

OPFØLGENDE SESSION

950 kr./timen*

Hvis du sidder med en masse praktiske spørgsmål – måske vil du gerne vide mere om mig, og hvordan jeg helt konkret kan hjælpe dig. Måske har du brug for at teste kemien, da den er vigtig for at du kan føle dig tryg.

Du skal være velkommen til at kontakte mig for at aftale et tidspunkt, hvor vi ringer sammen eller du kan selv booke tid online her: Online-booking
Samtalen tager ca. 20 – 30 minutter og kan foregå på mit kontor i Skødstrup eller over Skype eller telefon.

* Bemærk; for opfølgende sessioner faktureres første time fuldt, herefter faktureres pr. påbegyndte kvarter, hvis du føler, at der er behov for mere tid – med mindre du vælger at købe et klippekort.

Spar penge med køb af forløb

Det at arbejde med sig selv og sin egen udvikling er en proces og ud fra min erfaring oplever du de bedste og længst holdbare resultater ved et forløb med kontinuerlig support og støtte. Derfor anbefaler jeg på det varmeste et forløb.
Ud fra hvad du ønsker at arbejde med planlægger vi sammen i begyndelsen af samarbejdet det optimale forløb til dig og dine ønsker.

  • Jo flere sessioner du køber, jo billigere bliver det.
  • Forløbene er fleksible; de kan bruges til samtaleterapi, hypnoterapi eller det kan være et kombinations-forløb.

3 x SESSIONER

Din investering: 2.950,00 kr.


Jeg anbefaler dette til:

Du kommer med et klart mål eller specifik problemstilling, som vi målrettet skal arbejde med såsom eksamensangst, rygestop mm.

Din besparelse: 200 kr.

5 x SESSIONER

Din investering: 4.500,00 kr.


Jeg anbefaler dette til:

Forandringsforløb, hvor vi skal ind og rokke ved uhensigstmæssige overbevisninger og du har brug for tid til at bearbejde vaner og mønstre såsom fobier, angst, overbelastning, ked-af-det-hed mm.

Din besparelse: 550 kr.

8 x SESSIONER

Din investering: 6.950,00 kr.


Jeg anbefaler dette til:

Ved behov for længerevarende støtte ved store livsændringer, hvor problemstillingen er uklar eller der er flere problematikker f.eks. stress, skilsmisse, karriereskifte, personlig udvikling mm.

Din besparelse: 950 kr.

Det praktiske

Betaling: Der betales kontant eller på MobilePay ved sessionens afslutning. For at opnå rabat ved forløb betales fulde beløb ved køb.

Afbud: Ønsker du at aflyse en planlagt session, skal det ske senest 24 timer før sessionens start. Ellers betales fuld pris for behandlingen.

Kørsel: Ved aftaler andre steder end hos mig, beregnes kørsel oveni prisen. Kørsel udregnes efter statens gældende takster.

Book din tid nu på følgende måder:

Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dig