Persondatapolitik

Hvem er jeg

Bag Tanja Bak – intuitiv samtaleterapi og hypnose står Tanja Bak Jørgensen.

Adresse og kontakt til firmaet er:

Jakobs Hus
Stationsvangen 5
8541 Skødstrup
Tlf.: 40 27 63 92
Mail: kontakt@tanjabak.dk

Min webstedsadresse er: https://tanjabak.dk.

Jeg vil skabe et trygt og fortroligt rum

Hos Tanja Bak – intuitiv samtaleterapi og hypnose ønsker jeg, at du altid har tillid til mig, når du udleverer dine personlige oplysninger i forbindelse med samtaleterapi, hypnoterapi og forløb. Derfor har jeg denne persondatapolitik.

Hvilke oplysninger indsamler jeg?

Jeg indsamler kun de oplysninger, som er nødvendige, og jeg behandler altid oplysningerne efter gældende love og regler. Jeg indsamler derfor forskellige oplysninger, alt efter hvilken ydelse du efterspørger hos mig.

Hos Tanja Bak – intuitiv samtaleterapi og hypnose behandler jeg følgende kategorier af oplysninger:

  • Kontaktoplysninger
  • Oplysninger om, hvilke produkter og ydelser, du har købt
  • Personlige oplysninger, som du oplyser i forbindelse med samtaleterapi, hypnoterapi og andre samtaler

Hvor og hvordan indsamler jeg oplysningerne?

Jeg indsamler primært oplysninger direkte fra dig.

Jeg indsamler oplysninger via cookies, e-mails, telefonisk kontakt, face-to-face samtaler, sociale medier, spørgeskemaer og evt. tests.

Specielt om personfølsomme oplysninger via hjemmeside eller mail

Jeg opfordrer til, at du ikke sender mig personfølsomme oplysninger – herunder helbredsoplysninger – da jeg ikke kan garantere, at jeg systematisk er i stand til at slette dem. Jeg sletter dog altid dataene, hvis du henvender dig til mig om det.

Formål med behandling af dine oplysninger

Jeg bruger dine oplysninger til at levere følgende produkter til dig:

Samtaleterapi og hypnose behandling

I forbindelse med samtaleterapi og hypnoterapi er formålet med behandling af dine oplysninger at hjælpe dig til at nå dine mål via en coachende samtale og/eller hypnoterapi. I forbindelse med samtaleterapi og hypnoterapi sker registreringen primært ved at skrive noter – enten på en tavle eller i en notesbog.

Hvem modtager oplysningerne?

Jeg videregiver ikke dine personoplysninger til tredjemand.

Besøgendes kommentarer på mit websted kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

Kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler jeg de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Medier

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

Cookies

Hvis du skriver en kommentar på mit websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Analytics

Jeg benytter Google Analytics til at holde styr på websteds trafik og effekt af forskellige indlæg, Google Analytics persondata politik for europæiske brugere er tilgængelig her: https://www.google.com/about/company/user-consent-policy.html og https://privacy.google.com/businesses/compliance/

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Hvor længe jeg gemmer dine data

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så jeg kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

For brugere som opretter sig på mit websted (om nogen), gemmes også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data jeg har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet mig. Du kan også bede om, at jeg sletter alle personlige data, jeg har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som jeg er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Din kontaktinformation

Dine personoplysninger indsamles og behandles af:

TANJA BAK – intuitiv samtaleterapi og hypnose
v/ Tanja Bak Jørgensen
Jakobs Hus
Stationsvangen 5
8541 Skødstrup
Tlf.: 40276392
Mail: kontakt@tanjabak.dk

Hvordan dine data bliver beskyttet

For at beskytte dine data så meget som muligt er der foretaget tekniske tiltag såsom kryptering, sikkerhedsprocedurer såsom to-faktor godkendelse og jeg har en solid erfaring af behandling af personfølsom data fra mine 10 års arbejde indenfor Human Ressources.

Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til at få oplyst, hvilke personoplysninger jeg har indsamlet, og som jeg opbevarer og behandler om dig. Ønsker du at få det oplyst, så kontakt mig på min e-mail eller hovedtelefonnummer.

Du kan til en enhver tid kræve berigtigelse, gøre indsigelse eller få begrænset behandlingen af dine personoplysninger.

Mulighed for at klage

Hvis du er utilfreds med TANJA BAK – intuitiv samtaleterapi og hypnoses behandling af dine oplysninger, kan du klage til datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K, Tlf. 33193200, mail dt@datatilsynet.dk, hjemmeside www.datatilsynet.dk.