Oplever du ubalance?

  • Savner du ro og balance i hverdagen?
  • Føler du dig drænet og mellemfornøjet? 
  • Står du midt i en forandring eller krise og har svært ved at mærke, hvad der er rigtigt for dig?
  • Har du svært ved at prioritere aftaler med dig selv?
  • Vil du gerne ændre på noget, men ved ikke hvordan?

Jeg har mødt alt for mange, som lader sig styre af deres usikkerhed og frygt. De handler ikke på det som de mærker føles rigtigt for dem og det gør dem mindre, end de er, både kropsligt, men også mentalt. Ofte fører det til frustrationer og en tilstand af at være frosset fast rutiner og et liv, der måske med tiden føles mere og mere som en spændetrøje.

Når du holder dig selv fast i dine mønstre og vaner, tør du ikke handle på dine drømme. Måske ved du ikke helt præcist, hvad du drømmer om, fordi du har svært ved at mærke efter, eller fordi du ikke giver dig selv lov til at drømme. 

Jeg kan hjælpe dig uanset om det handler om at blive i stand til at mærke dig selv og stole på de signaler, som dit system prøver at sende til dig. Og jeg kan hjælpe og støtte dig igennem processen med at opnå det, der føles rigtigt for dig. 

Jeg ved, hvor meget de tillærte mønstre, vaner og roller, som vi giver os selv, ødelægger – for jeg har selv været der. Og det gør ondt og dræner. Du bruger en masse unødig energi på at lægge dine kræfter i noget, som sikkert fungere og måske ser flot ud ud-ad-til, men ikke gør dig glad og fuld af energi. I stedet for at være den, du ér og leve det liv, du ønsker og drømmer om.

Jeg håber, du vil give dig selv den gave at se på dine vaner og mønstre og lære at give slip på det, der ikke gavner dig længere og turde acceptere og respektere dig selv og handle på det, der kan give dig så meget igen.

Du fortjener det ♥