Mine glade klienter

Der er mange flere, men her er et lille udpluk…

Samtale terapi og Coaching

I forbindelse med udvikling og skalering af min konsulentvirksomhed har jeg benyttet mig af Tanja's hjælp. Hendes erfaring med bl.a. facilitering og processtyring har givet mig det overblik, jeg behøvede. Med sine undersøgende og engagerede spørgsmål samt klare svar på mine spørgsmål har jeg opnået den afklaring, jeg behøvede. Og som bragte min virksomhed derhen, hvor jeg ønskede.
Jeg benytter mig fortsat af Tanjas konstruktive indspark, når behovet findes og anbefaler på det varmeste hendes viden og den pragmatiske håndterbarhed hun repræsenterer i sine ideer.

KiraKira

Jeg ankommer hos Tanja med en formuleret udfordring, som jeg gerne personligt vil arbejde med.
Inden første session er slut, ender vi et meget bedre sted for mig end det jeg kom med eller det jeg troede vi ville nå til.
Jeg er tilmed fyldt af ny og positiv energi og har fået en del at arbejde på og som jeg kan gøre noget ved med det samme.
Det er virkeligt vildt, hvor langt vi er kommet på 1,5 time og hvor dygtig Tanja er til at spørge ind, fange det der er essensen og intuitivt guide én i den rigtige retning med hendes indsigt og forståelse for mennesker samt erhvervsmæssige baggrund. Jeg er dybt imponeret over Tanja og hvad hun har formået i arbejdet med mig.
Allermest er jeg taknemlig for, at jeg gav mig selv denne oplevelse og prioriterede udviklingen af mig selv for en stund.
Derfor kunne jeg også med det samme mærke, at vi kunne komme endnu længere, hvis vi havde mere tid, så jeg booker med det samme en ny session.
Anden session er en endnu mere fantastisk oplevelse og jeg føler at en super spændende rejse ligger foran mig. Vi når til konkrete handleplaner og den positive energi omkring disse nye mål vil ingen ende tage – “jeg kan ikke vente med at komme i gang”, tænker jeg på vej hjem i bilen og en 3. session er derfor allerede i kalenderen og jeg er sikker på, at der vil komme endnu flere i fremtiden.
Tak til Tanja for at være min øjenåbner og støtte mig i at være den bedste udgave af mig selv.
Hvis du er klar til at påbegynde din rejse, så er Tanja helt sikkert den intuitive coach du ønsker ved din side undervejs.

PiaPia

Jeg er i et coaching forløb hos Tanja, som hjælper mig med at holde fokus på en række mål, som jeg vil opnå i mit liv.
En session hos Tanja er en helt igennem fantastisk oplevelse. Tanja er professionel til fingerspidserne og 100 % nærværende. Jeg har tidligere været i andre coaching forløb, men forløbet hos Tanja er noget helt unik, for Tanja bruger en række forskellige værktøjer til at guide og finde de rigtige spørgmål, der leder i den rigtige retning. Hendes baggrund som coach og hypnoterapeut kombineres på virkelig effektiv og fineste vis med hendes yderst veludviklede intuition.
Jeg oplever, at jeg i Tanja har en coach, som har så meget at byde på og som instinktivt ved, hvordan hun hjælper mig bedst med de særlige udfordringer, som jeg bokser med. Tanja er enormt empatisk, favnende og professionel, og hun formår at skabe et rum af tryghed og fuld åbenhed. Noget der for mig er altafgørende for, at et coaching forløb bliver en succes.
Jeg kan kun give Tanja mine varmeste anbefalinger.

MarianneMarianne

Jeg har haft fornøjelsen af en session hos Tanja og allerede fra start udviser hun en god karma og personlighed. Jeg er meget imponeret over hvor struktureret hun er i hendes spørgeteknik. Jeg havde en problematik som fylder meget i min hverdag og med en struktureret tilgang fandt jeg ud af at der var nogle ting jeg allerede kunne igangsætte da jeg kom hjem. Derudover fik jeg sat ord på de ting som ligger uden for min indflydelse, hvilket jeg nu kan lade ligge i stedet for at bruge mere kostbart energi på det. Derudover er Tanja på en god måde ikke bange for at bruge sig selv og hendes historie for at fremme forståelsen i forløbet. Hun har de bedste anbefalinger fra mig.

Hypnoterapi

UllaUlla

Igennem mange år har jeg kæmpet med en indre grundfølelse af, at være ked af det, selvom jeg på mange måder har et godt liv og har så meget at være taknemmelig for. Jeg har brugt psykolog gennem tiderne, som har lindret denne følelse, men det har aldrig fået det til at blive væsentlig mindre. To besøg hos Tanja i hypnose har været livsændrende for mig. Den triste følelse, er blevet så meget mindre, ja nærmest forsvundet. Det er som om jeg har fået cellerne i hele kroppen fyldt op med kærlighed, som nu fylder meget mere i mine tanker, end den triste følelse af ked af det, som jeg baksede med før. Jeg er imponeret over hvor kraftfuldt hypnose er. Tusind tak Tanja, du har mine varmeste anbefalinger.