Så blev jeg også SoMe ansvarlig

Efter at have forberedt mig i 5-6 mdr., så var det alligevel med sommerfugle i maven, da det skulle gøres officielt på Facebook og instagram, at jeg efter nu godt 10 år i det pulserende erhvervsliv, har valgt helt at skifte spor og springe som selvstændig terapeut – en hel anden retning end, den jeg indtil videre har været på.

Der er 1000 ting, der er med i mine overvejelser, ved at starte op som selvstænding og én ting er at sidde og pusle med at lave en hjemmeside under Corona-krisen, noget helt andet er at slå det op på sociale medier. Det er bestemt nu bevist, at det er der det sker, når man vil have noget ud i verden.

Så kører bussen!

Der blev trykket på knappen og så skyndte jeg at pakke sammen og smutte ud af kontoret🙈

Jeg har en lille time i bilen hjem og der gik ca. 5 min. før jeg blev nød til at ringe til en god ven og få afløb for spændingen.

Jeg er helt overvældet og dybt taknemmelig over den opmærksomhed jeg og min lille nystartet virksomhed har fået. 130 følgere indenfor et døgn og mit første opslag nåede ud til lidt under 3000 mennesker… Wauw!

https://www.facebook.com/tanjabak.intuitivsamtaleterapi/posts/107045304407008

Hvad så nu

Nu handler det så om for mig, ikke at blive fanget i mine gamle mønstre og bekymre mig over, hvad andre tænker eller spekulere for meget over, hvad de så gerne vil høre om.

Nu skal fokus ligges i, hvad jeg finder interessant at dele, som forhåbentlig kan hjælpe andre til at implementere og holde fast i små positive ændringer i dagligdagen. Og så skal jeg jo have skabt et grundlag for min forretning, så jeg fortsat kan hjælpe andre med at blive den udgave af sig selv, som de går og drømmer om💜💚🦋

Hvorfor deler jeg så det her?

Jeg har længe gået og ville starte en blog, så jeg har mulighed for at dele relevant information for mine klienter og andre interesserede – så hermed gjort.

Det handler også om at holde mig selv ajour med, hvad der sker indenfor mit felt – intuitivt, samtaleterapi, coaching og hypnoterapi.

Og så er det egentlig for at dele, at selvom mit skifte indenfor arbejdslivet virker super velovervejet (hvilket det så absolut også er), så følger der stadig nervøsitet, usikkerhed og en masse gamle dårlige mønstre med. Det er vigtigt at være bevidst om, at når man tager et nyt usikkert skridt, så dukker alt dette op fra underbevidstheden. Men så længe, man er bevidst om, at det ikke skal styre sine handlinger, kan det overvindes!

Hermed endnu en milepæl i mit nye arbejdsliv nået!