Hypnoterapi

I hypnose behandling kan jeg hjælpe dig med at ændre mønstre, vaner eller fejlagtige overbevisninger, som du igennem livet har skabt og som ikke længere gavner dig, til noget nyt og positivt, der kan hjælpe og støtte dig i din forandring – i stedet for at modarbejde.

Hvad er hypnose og hypnoterapi?

Hypnose er et givtigt og fremragende redskab.

Alle kan komme i hypnose og kan gavne af det. Det er en naturlig tilstand, hvor din krop, hjerne og nervesystem, slapper af og får mulighed for stabilisering. I denne tilstand, får din underbevidsthed ro til at give slip og rydde op i vaner eller fejlagtige overbevisninger, som du igennem livet har skabt og som ikke længere gavner dig.

Der er ingen tanke og følelsesmæssige forstyrrelser og hvis der er, kan jeg hjælpe dig med at ændre mønster og håndtere dem rigtigt.

Det er i denne tilstand din underbevidsthed er åben for positive forslag og forandring.  Det er denne tilstand, jeg som hypnoterapeut arbejder, når vi laver hypnoterapi sammen.

Du er klar over hvad der sker og kan huske det meste. Husk på, terapeutisk hypnose, har intet at gøre med scene hypnose. Det er to vidt forskellige ting.

Hypnoseterapi er en velafprøvet og veldokumenteret teknik til behandling af en række problemstillinger fra smertelindring over afvænning til ændring af vaner.

Hypnose er en tilstand, hvor din underbevidsthed er åben for positive forslag og forandring

Ændre fejlagtige overbevisninger

Formålet med hypnoterapi er, at få den bevidste del af dit sind til at træde til side, således at forandringer lettere blive accepteret af den underbevidste del af dit sind. Her er din motivation nøglen – er du motiveret nok, kommer du i mål. Og jeg guider dig hele vejen.

Så hypnoterapi handler i høj grad om, at ændre de fejlagtige overbevisninger, du igennem livet har skabt, til nye positive og hensigtsmæssige overbevisninger, der kan hjælpe og støtte dig i din forandring – i stedet for at modarbejde.

Det kan sagtens være, at de overbevisninger du har skabt igennem livet har gjort noget godt for dig på et givent tidspunkt – men at de ikke længere er brugbare og relevante eller støttende i dit liv.

Hvordan foregår hypnose?

Hos mig ligger der altid en grundig samtale forud for enhver behandling. Så første session vil altid begynde med en samtale, hvor vi sammen afdækker din udfordring.

Herefter arbejder vi med det underbevidste sind hypnotisk, hvor vi skaber den forandring, du har besluttet. Din tryghed er altid i højsæde.

Du skal regne med at et fuldt hypnoseforløb tager 4-5 sessioner for at din forandring bliver fuldt integreret i dit sind. Du vil dog opleve stor forandring allerede efter første session.

Hypnose indledes altid med en grundig samtale

Som hypnoterapeut kan jeg hjælpe dig med:

 • at behandle fobier og angst
 • at ændre lavt selvværd / mangel på selvtillid
 • at finde årsagen og fjerne stress
 • at fjerne frygt for at tale i forsamlinger
 • at tackle din eksamensangst
 • at slippe for søvnproblemer
 • at få bugt med sukkerafhængighed
 • at blive helt fri af afhængighed (f.eks. alkohol, motion eller hash)
 • at stoppe med at ryge
 • at lindre og i visse tilfælde helt fjerne smerter
 • at finde årsagen depression og ændre på tilstanden
 • at tackle vrede
 • at håndtere skyldfølelse og meget, meget mere