Dit forløb

Ud fra min erfaring oplever du de bedste og længst holdbare resultater ved et forløb med kontinuerlig support og støtte. Derfor anbefaler jeg på det varmeste et forløb.

Et forløb begynder med, at vi i første session sammen afklarer, hvad det er du gerne vil arbejde med og ud fra det planlægger det optimale forløb til dig og dine ønsker.

Et forløb kan bestå udenlukkende af samtale sessioner eller hypnoterapi eller det kan være et kombinationsforløb. Udgangspunktet er altid, hvad du føler dig mest tryg ved og hvad vi sammen bliver enige om er mest optimalt ud fra dit specifikke behov og dit ønske om forandring.

Dine behov og ønsker kan sagtens ændre sig undervejs, det føler vi op på sammen.

Effektiv kombination

Jeg har mulighed for at tilbyde den unikke kombination af mine metoder og hele min værktøjs-kasse som forløb, der kan skræddersyes specifikt til dit behov.

Kombinationen af mine behandlingsmetoder supplere naturligt hinanden og repræsenterer en hurtig og særdeles effektiv behandlingsform med dig i centrum.

Det handler i et forløb om, at hjælpe dig med at finde ud af hvilken forandring du ønsker og afdække dine personlige motivationskilder, samt accelerer din forandring ved hjælp af den mest effektive behandlingsform.

Hvordan supplere metoderne hinanden?

Samtaleterapi er en effektiv metode til at hjælpe med at afdække, hvad du vil og hjælpe dig med at erkende, hvad der forhindrer dig i at opnå det.

Hvad betyder det så? Det betyder, at hvis du ved, at der er nogle gamle mønstre, der holder dig tilbage i at komme fremad, så skaber vi bevidsthed om dem i den intuitive samtaleterapi. Og med min intuition, så skal vi nok finde dem. Og når du bliver bevidst om, hvad det egentlig er, der holder dig tilbage, så er det lettere at få brudt med det.

Når vi får afdækket dine motivationskilder kan jeg hjælpe dig til blidt at integrere dem i din underbevidsthed ved hjælp af hypnoterapi, som ressourcer du kan benytte helt naturligt i fremtiden.

Coaching er så en metode, der er super effektiv i at hjælpe dig i mål med dine drømme efterfølgende.

Hos mig ligger der altid en grundig samtale forud for enhver behandling. Samtalen baserer sig på veldokumenterede teknikker. Sammen afdækker vi din udfordring og herefter arbejder vi på at overvinde dine forhinderinger i et tempo, så du er med hele tiden og det er dig der er i førersædet.

Sammen skaber vi den forandring, du har besluttet.

Jeg støtter og motivere dig hele vejen og din tryghed er altid i højsæde.

Mit ønske for dig…

Mit største ønske for dig er at du, når vi afslutter vores tid sammen, står stærkere og med en klarhed over, hvad du selv ønsker og kan. Og ikke mindst, at du nu har styrken og indsigten til at holde fast i det, du har lært om dig selv, om dine mønstre og faldgruber.

Derfor bruger vi gennem forløbet også meget tid på dit eget ansvar og på, hvordan du selv kan påvirke dit liv og komme væk fra den, du ikke længere vil være og tættere på den person, du ved, det er meningen, du skal blive. Det vigtigste er dog ikke, at du partout skal forandre dig, men at du skal få øje på dig selv.

Det er når lyset bliver tændt, når vi indser og bliver bevidste om, hvad det egentlig er vi kan og kommer med, at den største forandring sker

Kombinationen af de to behandlingsmetoder supplere naturligt hinanden