Jeg tilbyder

Jeg kan hjælpe dig, der står midt i livet og synes, at du mangler retning, formål eller er i tvivl om du er dér, hvor du har lyst til at være. Er du klar til virkelig at mærke, hvad det er som du mangler og motiveret til at tage handling på det?

Jeg kan hjælpe og støtte dig med at skabe den forandring, som du ønsker og drømmer om. Jeg guider dig gennem processen, så du finder de svar der giver mening for dig og som får dig videre i din udviklingsproces.

Jeg gør alt for at skabe et tillidsvækkende rum for dig, hvor alt behandles i fortrolighed, da jeg har tavshedspligt.

Som behandler er det min rolle, at stille de rette spørgsmål som hjælper dig med at afdække, hvad der forhindrer dig i at nå i mål og finde frem til hvilke handlinger, der vil være de rette at gøre for dig. Du sidder nemlig selv med svarene, men mangler hjælp til at finde frem til de svar, der er brugbare for dig. I vores samtaler bruger jeg min stærke intuition til at se mønstre og overbevisninger, som kan forhindre dig i at opnå dine drømme.

I hypnoterapi kan vi gå lidt dybere, hvis der er brug for det. I hypnose behandling kan jeg hjælpe dig med at ændre mønstre, vaner eller fejlagtige overbevisninger, som du igennem livet har skabt og som ikke længere gavner dig, til et ny positivt og hensigtsmæssigt ståsted, der kan hjælpe og støtte dig i din forandring – i stedet for at modarbejde.

Det er vigtigt at understrege, at mit arbejde med hypnoterapi er terapeutiske forandringer, skabt i hypnose – ikke at forveksle eller forbinde med underholdende show hypnose.