Så kom nyhedsbrevet endelig ud over rampen

Der er knageme mange tiltag, som jeg har planer om for min forretning, men når der kun er én til både at få ideerne, hitte ud af hvordan, tilegne ny viden og så få eksekveret (samtidig med at klinikken skal passes), så tager tingene sørme længere tid end jeg af natur har tålmodighed til.

MEN udfordringer er jo til for vores udviklings skyld.

Jeg kunne jo så vælge at opgive, men sådan er jeg heldigvis ikke anlagt. Så selvom ideen til et nyhedsbrev og en serie af guidet åndedrætsøvelser til at hjælpe med at få skabt ro i et overbelastet system, tog sit udspring helt tilbage til april 2020, så var det altså først i november, at det blev til noget.

NU ER DET HER! JUBIIII😄

Så hvis du mærker et indre pres eller frustration. Så er det oftest et udtryk for en eller anden form for belastning, der kan afhjælpes ved at berolige kroppen og tankerne.

Tilmeld dig mit nyhedbrev lige nedenfor, så modtager du den guidet åndedrætsøvelse, som hjælper dig med at flytte fokus væk fra det der irriterer dit system, og guider dig tilbage til en rolig og afslappet tilstand. Det hjælper dig med at give slip på det der ikke føles godt eller rart for dig at være i, og viser dig vejen ud af det, og så på blot 5 min!

Jeg arbejder stadig på den øvrige serie af guidet lydøvelser, som er små udvidelser af den første, så du kan øge tiden, hvor du beroliger dit system og finder ro og energi. Men har jo efterhånden lært, at det er med at komme ud over rampen, så kommer de andre løbende efyerfølgende.

Fremover vil jeg i nyhedsbrevet gøre mig umage for at formidle konkrete og anvendelige værktøjer, som du kan bruge til at blive endnu bedre til at holde fokus på dig og dine behov.

Og bare rolig, der kommer ikke daglig eller ugentlig spam! Jeg sender kun nyhedsbreve ud, når jeg har noget relevant at dele, så planen er, at det vil blive ca. 1 gang i måneden.

FÅ MIN LYDGUIDE HER!

Modtag øvelsen der beroliger dine tanker og dit system på 5 min!

Tilmeld dig samtidig mit nyhedsbrev.