Coaching

Coaching kan hjælpe dig med at skabe det, du virkelig ønsker og drømmer om, og få afklaret hvad der skal til for, at du gør. Det er en metode, der kan hjælpe dig med at bryde negative tanke- og handlemønstre, overkomme forhindringer og udfordringer og erstatte dem med nye, motiverende alternativer. Coaching kan kort sagt flytte dig og bruges til hvad som helst og hvor som helst – til glæde for hvem som helst.

Hvad er coaching?

Coaching er en fortrolig dialog, der foregår ved enten personligt møde eller online.

Coaching handler om, hvad vi gør med vores liv. Om at støtte og hjælpe dig til at skabe og leve det liv, du virkelig ønsker. Om at hjælpe dig til at indse, at du besidder potentialet til at befinde dig, hvor du vil og styrke dig i troen på, at du kan gøre noget ved det.

Som din coach har jeg tavshedspligt og må ikke videregive nogle af de oplysninger, der kommer frem i en session. Det er netop for at gøre samtalen personlig og styrke relationen, så du i højere grad kan føle dig tilpas og åbne op og være forberedt på at skulle ændre noget i dit liv. Det kan være personlig udvikling, økonomiske problemer, dating, stress, eller at du gerne vil tabe dig. Uanset om du gerne vil forbedre dig eller overkomme nogle udfordringer, er jeg der til at støtte dig igennem hele forløbet.

Tillid og kemien er vigtig – du skal føle dig tryg og tilpas

Hvordan foregår coaching?

Som coach er det min rolle, at stille de rette spørgsmål som hjælper med at afdække, hvad der forhindrer dig i at nå i mål og finde frem til hvilke handlinger, der vil være de rette at gøre for dig. Det gør jeg ved hjælp af forskellige spørgeteknikker, spørgemetoder og værktøjer, som jeg benytter således, at du selv finder frem til den rette løsning for dig. Det handler, med andre ord, om, at du opdager og udnytter dit eget potentiale.

Samtaler kan være en hjælp til at finde ud af, hvad du vil – hjælpe dig med at erkende, hvad der forhindrer dig i at opnå det, du gerne vil, samt støtte dig i at overkomme forhindringerne og opnå det, du ønsker dig. På den måde er jeg som coach med til at give dig motivation og genskabe livsglæde, så du får mere overskud og kreativitet til, hvordan du kan styrke dig selv fremadrettet.

Du er eksperten i dit liv og dermed den bedste til at rådgive i forhold til dine erfaringer, evner og personlige værdier – jeg hjælper dig blot med at finde det frem.

Dialogen er fortrolig mellem dig og mig

Som coach kan jeg hjælpe dig med:

  • at lytte aktivt
  • at motivere til øget præstation i en række sammenhænge: sport, virksomhedsledelse, medarbejderudvikling, vejledning, personlig udvikling, undervisning, relationsarbejde mv.
  • at fokusere på nuet og fremtiden snarere end fortiden
  • at motivere og støtte – jeg definerer aldrig et mål, det gør du
  • at få dig til at handle eller acceptere snarere end ingenting at gøre
  • en ligeværdig og motiverende samtale med det sigte at kunne fokusere tanker, følelser og adfærd hen imod at opnå dit mål
  • en uddybende samtale baseret på empati, gensidig tillid og kommunikation
  • at jeg stiller spørgsmålene og du handler